FIVE STAR CINEMAS

COMING SOON IN PRISHTINA MALL

15 SALLA DIGJITALE ME PROJEKTIM LAZER

SALLA 4DX ME EFEKTE SPECIALE

KINEMA LUKSOZE GOLD CLASS

TEKNOLOGJIA REAL D 3D

EXTREME, EKRANI MË I MADH, TINGULL MË I FORTË, PËRVOJË MË MBRESËLËNËSE

SALLË LOJËRASH GAMING, SALLË PËR FËMIJË, DY SALLA PËR DITËLINDJE

QENDRA E EVENTEVE, KINEMA BAR & LOUNGE

ROYAL BEDS, SEDILJE VIP DHE VIP PREMIUM, SEDILJE LOVE BOX

FOLLOW US

Facebook Instagram Tik Tok Youtube

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.