SNACKS DHE PIJE

EKSPERIENCE E PLOTË KINEMAJE ME POPCORN MË TË MIRË NË QYTET!

Në mënyrë që vizita juaj në kinema të zhvillohet në një atmosferë të plotë filmi, ne kemi përgatitur për ju një gamë produktesh të shijshme! Shijoni popcornin popullor, nachos krokante, ëmbëlsirat dhe akulloret më të mira dhe një përzgjedhje të madhe të menusë CineStar.

MENYTË

 • POPCORN MENY

  (popcorn mesatar + pije joalkoolike 0,5L/0,33L + Nesquik/Nestle Fitness çokolladë)

  MENY E MADHE

  (popcorn i madhë +pije joalkoolike 0,75L + Lion çokolladë)

 • NACHOS MENY

  (nachos me 2 salca + pije joalkoolike 0,5L/0,33L + Nesquik/Nestle çokolladë)

  MEGA NACHOS MENY

  (mega nachos me 3 salsa + pije joalkoolike 0,75L + Lion çokolladë)

 • MAXI MENY

  (popcorn i madhë + 2x pije joalkoolike 0,5L/0,33L + KitKat çokolladë)

 • FAMILY & FRIENDS MENY

  (2x popcorn mesatar apo nachos me 1 salcë + 2x pije joalkoolike 0,5L/0,33L + KitKat çokolladë)

 • MENY BIRRA

  (vetëm 1 birrë apo nachos me 2 salca + Peja Pilsner birra 0,5L)

MENYTË SPECIALE

 • MOVIE MENY

  (popcorn mesatar + pije joalkoolike 0,5L/0,33L + Nesquik/Nestle Fitness çokolladë)

 • MOVIE KOVË MENY

  (popcorn mesatar + pije joalkoolike 0,5L/0,33L + Nesquik/Nestle Fitness çokolladë)

NACHOS

 • Nachos
 • Classic apo pikante apo Specë Chilli 130g +1x salcë 75g (dhjathë apo salsa)
 • Mega Nachos
 • Classic apo pikante apo Specë Chilli 200g + 3x salcë e madhe (dhjathë 90g apo salsa 100g)
 • Mega Nachos 2GO
 • classic apo pikante apo Specë Chilli 200g + 3x salcë e madhe (djathë 90g apo salsa 100g) në pako 2GO
 • Salcë shtesë Nacho 75g (salcë dhjatë apo salsa)
 • Salcë e madhë nacho 90g/100g (dhjatë apo salsa)
 • Salcë e madhe Nacho 2GO 90g/100g (djathë apo salsa 2GO)

POPCORN

 • Popcorn S 65g
 • Popcorn M 105g
 • Popcorn L 205g
 • Popcorn 2GO 220g

POPCORN ME AROMË DHE SHIJE

 • Popcorn karamel S 65g
 • Popcorn karamel M 105g
 • Popcorn karamel L 205g
 • Popcorn 2GO karamel 220g
 • Popcorn M Ëmbël&Kriposur 105g
 • Popcorn L Ëmbël&Kriposur 205g
 • Embël&Kriposur popcorn 2GO 220g

PIJE TË MBUSHURA JOALKOOLIKE DHE PIJE JO ALKOOLIKE

 • Coca-Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Sprite – e vogël 0.3L
 • Coca-Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Sprite – e mesme 0.5L
 • Coca-Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Sprite – e madhe 0,75L
 • Schweppes Bitter limon, Mandarinë, Ujë Tonik 0.5L PET
 • FuzeTea shije të ndryshme 0.5L PET
 • Cappy Lemonade, Lemonade Elderflower, Cappy Lemonade Minty 0,4L PET
 • Slushy – shije të ndryshme 0.35L

UJË

 • Ujë mineral natyral Jana 0.5L PET
 • Ujë mineral i gazuar Jamnica 0.5L PET
 • Jamnica Sensation Lime-kiwano 0.5L PET
 • MG Mivela ujë mineral 0,5L PET
 • MG Mivela ujë mineral leht i gazuar 0,5L PET
 • Jana Vitamin Refresh 0,5L PET

PIJE ENERGJIKE

 • Red bull, 0.25L
 • Red Bull Sugarfree, 0,25L
 • Red Bull Yellow (Edicioni Tropical) 0.25L
 • Red Bull Red (Edicioni Watermelon) 0.25L
 • Red Bull White (Edicioni Coconut-Berry) 0.25L
 • Red Bull Summer Edicioni Apricot-Strawbery 0.25L

ËMBËLSIRA

 • Lion White 42g
 • Lion Standard 42g
 • Kit Kat Chunky 40g
 • Kit Kat 4 shkopinj 41.5g
 • Kit Kat Karamel
 • Nesquik 25 g
 • Çokollatë Nestle Fitness 23.5g

AKULLORE

 • King kornet Dark Velvet
 • King kornet Mjedër Cake
 • King kornet çokollate-vanilje
 • King Harmony
 • King Majestic
 • King Ruby
 • King Double
 • King Obsession
 • Macho çokollate, vanilje

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.