ZBRITJE GRUPORE

Nëse dëshironi të shikoni një film nga programi i rregullt i kinemasë, ne kemi ofruar mundësinë e zbritjes grupore për grupet me minimum 20 vizitorë, me një biletë kinemaje falas për drejtuesin e grupit (për çdo 20 bileta të blera, ne ofrojmë një biletë falas dhe popcorn për drejtuesin e grupit).

Për të fitur të drejtën e një zbritjeje në grup, plotësoni këtë KËRKESË.

Kërkesa duhet të plotësohet jo më vonë se tre ditë pune para datës së dëshiruar të shfaqjes.

Çmimi i biletave të kinemasë me zbritje në grupore për filma deri në 120 minuta:

ÇMIMET NDRYSHOJNË NË BAZË TË NUMRIT TË PERSONAVE DHE KOHËS

CINESTAR PRISHTINA 2D
Madhësia e grupit Deri në orën 17:00 Pas orës 17:00
E Hëne-E enjte E Premte-E Diele (+festat)
20 - 50 persona 3,20 € 3,80 € 4,10 €
51 - 200 persona 3,20 € 3,60 € 3,90 €
201 - 1000 persona 3,20 € 3,40 € 3,70 €
1001 dhe më shumë 3,00 € 3,20 € 3,50 €
 • Zbritja grupore nuk vlen për shfaqjet parapremiere

KOSTOT SHTESË

Shtesa për filma me kohëzgjatje 120 min e më shumë 0,40 €
Shtesa për filma me kohëzgjatje 140 min e më shumë 0,90 €
3D syzët 0,50 €
eXtreme 0,60 €
RealD U 3D shtesa për biletat e kinemasë 0,60 € për biletë
Shtesa 4DX 3,80 €
VIP PREMIUM 1,00 €
VIP RELAX 0,80 €
LOVE BOX 0,80 €
ROYAL BED ulëse 0,30 €
Ultimate Powered by Dolby Atmos 0,60 €
ScreenX 3,20 €

ZBRITJE GRUPORE GOLD CLASS

ÇMIMI 2D PËR GRUP NGA 10 DERI 20 PERSONA 15,90 € për filma me kohëzgjatje deri në 120 min
ÇMIMI 2D PËR GRUP NGA 20 PERSONA DHE MË SHUMË 15,00 € për filma me kohëzgjatje prej 120 min dhe më shumë
Shtesa për filma me kohëzgjatje 120 min dhe më shumë 1,00 €
RealD U 3D shtesa për biletat e kinemasë 1,10 €
 • Nuk aplikohet për shfaqjet parapremiere.
 • Çmimi përfshin biletën dhe një menu Gold Class.

  KONTAKTET

  FILMI INFO

  Rruga Fehmi Agani 79/8

  10 000 Prishtinë, Kosovo

  GET DIRECTIONS

  CINESTAR NË RAJON

  28 lokacine
  28,000 ulëse
  4.5 milion bileta të shitura
  5 kinema me pesë yje

   

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.