KINEMAJA JOTE PRIVATE

EKSKLUZIVE NE CINESTAR!

Trajto veten me një shfaqje private, pavarësisht nëse dëshiron thjesht intimitet pa vizitorë të tjerë apo dëshiron të feston ditëlindjen, përvjetorin, ditën e Shën Valentinit, të befasoni miqtë ose të mblidhni familjen! E gjithë salla vetëm për ty dhe ekipin tuaj nga 80,00 €, , varësisht nga termini i dëshiruar

Si të organizoni një shfaqje private? Lehtë!

Zgjidh një film nga programi i rregullt CineStar, fton kë të don dhe plotëso kërkesën online! Po, në shfaqjet private nuk ka asnjë bllok komercial me reklama, dhe ju zgjidhni nëse dëshironi të shikoni trailerat më të fundit të filmave.

Kushtet për organizimin e një shfaqjeje private:

 • Shfaqjet private mund të organizohen vetëm nga persona fizikë, jo kompani (për kompanitë, shiqo faqen Business&Movies)
 • në një shfaqje private, në varësi të orës, ka një kufi maksimal prej 20 personash (e hënë, e mërkurë dhe e enjte), pra deri në maksimum 45 persona (e premte, e shtune, e diel dhe festa)
 • KËRKESA ONLINE për organizimin e një shfaqje private duhet të plotësohet jo më vonë se 5 ditë para datës së dëshiruar të shfaqjes
 • mund të zgjidhet vetëm filmi nga programi i rregullt, nuk është e mundur të zgjidhet Spektakl, filmi që shfaqet parapremiere apo filmi në formatin 4DX dhe ScreenX apo Ultimate
 • mundësi e zgjedhjes së shfaqjes së filmit 2D ose 3D (nëse filmi është i disponueshëm në formatin 3D)
 • në rastin shfaqjes 3D, 3D dhe rezervimi i syzëve 3D tarifohen ekstra 3D
 • për filmat me kohëzgjatje më shumë se 120 min dhe 140 min e më shumë, kohëzgjatja e filmit tarifohet ekstra.
 • pagesa mund të bëhet vetëm përmes e-banking bazuar në ofertën, jo më vonë se 48 orë para datës së dëshiruar të shfaqjes

Nëse keni pyetje shtesë apo paqartësi, na kontaktoni në info.ks@cinestarcinemas.eu

ÇMIMORE DHE TERMINET E SHFAQJES (shfaqje private për max 20 persona):

E HËNE, E MARTE, E ENJTE
(16:55h)
80,00 €
E HËNE, E MARTE, E ENJTE
(20:00h, 22:00h)
80,00 €

ÇMIMORE DHE TERMINET E SHFAQJES (shfaqje private për max 45 persona):

E MARTE, E PREMTE, FUNDJAVE DHE FESTA
(16:55h)
180,00 €
E PREMTE
(22:00h)
193,50 €
E SHTUNE, E DIELE, FUNDJAVE DHE FESTA
(11:00h, 13:00h, 15:00h)
180,00 €
E SHTUNE, E DIELE, FUNDJAVE DHE FESTA
(17:15h)
193,50 €

KOSTOT SHTESË:

Shtesa për filmat me kohëzgatje 0,40 € për biletë 120 min dhe më gjatë
Shtesa për filmat me kohëzgatje 0,90 € për biletë 140 min dhe më gjatë
Shtesa për REAL D 3D 0,60 € për biletë
kosto e rezervimit të syzëve 3D 0,50 € për biletë

SHËNIME:

Limiti i personave nënkupton kufirin e sipërm, numri i personave mund të jetë më i vogël. Pagesa shtesë është e mundur për personat extra (max.10 persona). Çmimi për person shtesë varet nga termini dhe mund të jetë 4,00 € ose 4,30 € (pa shtesa për 3D) në varësi të terminit

  KONTAKTET

  FILMI INFO

  PYETJE TË SHPESHTA

  Në sallë mund të hyni jo më herët se 10 minuta para fillimit të shfaqjes, domethënë pasi të gjithë pjesëmarrësit të jenë mbledhur para hyrjes së kinemasë. Është e nevojshme t’i tregohet punonjësit në panelin kontrollues konfirmimi i organizimit të Shfaqjes Private.

  Ju mund të anuloni një shfaqjen private jo më vonë se 48 orë para shfaqjes, domethënë të zgjidhni një termi të ri për shfaqjen private. Në përputhje me Termat dhe Kushtet e Përgjithshme, rimbursimi i pagesës nuk është i mundur.

  Në shfaqjet private nuk ka asnjë bllok komercial me reklama, dhe në kërkesën online ju zgjidhni nëse dëshironi të shikoni trailerat më të fundit të filmave për një maksimum prej 10 minutash.

  Matreialin të cilin dëshironi të shfaqim para filmit duhet të dorëzoni jo më vonë se 48 orë para filmit. Materiali duhet të jetë i punuar sipas specifikimeve të duhura, të cilat do t’ju dërgojmë me e-mail.

  Në përputhje me Termat dhe Kushtet e Përgjithshme, në sallat lejohen të merren vetem ushqimi dhe pijet e blera në multipleks CineStar. Blitz-CineStar rezervon të drejtën të refuzojë hyrjen në sallë nëse vizitori ka produkte të blera diku tjetër dhe ka të drejtë t’i mbajë ato produkte deri në fund të shfaqjes dhe më pas t’ia kthejë ato pronarit të tyre.

  Mundeni, por në këtë rast Shfaqja Private mund të organizohet nga data zyrtare e fillimit të filmit të dëshiruar. Ofertën për organizimin e shfaqjes private do t’ju dërgojmë kur të marrim konfirmimin zyrtar për fillimin e shfaqjes së filmit, pasi ndryshimet në datën e fillimit të shfaqjes janë të mundshme, pra jo më vonë se një javë para shfaqjes.

  Rruga Fehmi Agani 79/8

  10 000 Prishtinë, Kosovo

  GET DIRECTIONS

  CINESTAR NË RAJON

  28 lokacine
  28,000 ulëse
  4.5 milion bileta të shitura
  5 kinema me pesë yje

   

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.