CINEHERO

ËSHTE KOHA PËR CINEHERO!

Për herë të parë në Kosovë, ekskluzivisht në CineStar Megaplex Prishtina Mall e shumëpritura e superheronjve THE FLASH në formatin Ultimate by Dolby Atmos!
Bashkohuni me ne më 15 qershor në orën 19:00, ku Ezra Miller do të ripërsërit rolin e tij ikonik si heroi kryesor i DC-së dhe ju do të ktheheni në shtëpi me një libër komik* LIMITED EDITION! Biletat janë në shitje.

*DERI NË PËRFUNDIM TË STOKUT

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.