GOLD CLASS EKSPERIENCA

BLEJ BILETAT PA PRITUR NË RADHË

Thuaj lamtumirë pritjes në radhë! Bleni gjithçka që ju nevojitet në recepcion të veçantë concierge ku punonjësi jonë do t'ju ndihmojë me gjithçka që ju nevojitet. Ne kemi garderobën gjithashtu!

KOLLTUQE TË RREGULLUESHME ELEKTRONIKE

Komoditeti është i garantuar në kolltuqet luksoze Gold Class në vend të ulëseve të zakonshme. E kemi përmendur që keni edhe një tavolinë ushqimore?

GOLD CLASS GASTRO MENY

Eksperienca juaj premium e kinemasë nuk mund të jetë e plotë pa menytë tona të shijshme të ushqimeve të përfshira në çmim. Ju bëftë mirë!

GOLD CLASS BARI

Derisa prisni filmin shijoni një pije në barin tonë të dedikuar ose thjesht pushoni në lobin e rehatshëm!

GOLD CLASS MENYTË:

GOLD CLASS SALLAT:

Para fillimit të filmit, ne cocierge pultin do të priteni nga mikëpritësja jonë. Kapaciteti total i dy sallave Gold Class është 80 ulëse (40 ulëse në çdo sallë). Pikërishtë falë numrit të kufizuar të ulëseve, sallat Gold Class janë jashtëzakonisht komode, të pajisura posaqërisht dhe të ndërtuara sipas stadardeve veçanta.

Pikërishtë falë numrit të kufizuar të ulëseve, sallat Gold Class janë jashtëzakonisht komode, të pajisura posaqërisht dhe të ndërtuara sipas stadardeve veçanta. Pikërisht kjo teknologji në kombinim me komoditetin e jashtëzakonshëm të sallave, pajisjet e tyre teknike, atmosfera intime dhe një sërë shërbimesh të paparë ndonjëherë, do t’u ofrojnë vizitorëve të ardhshëm një eksperiencë luksoze kinemaje në të cilën ata do të duan të kthehen përsëri dhe përsëri.

Ulëset Gold Class janë kolltuqe luksoze të klasit të parë të rregullueshme në mënyrë elektronike dhe në këtë mënyrë mundësojnë mysafirët rregullimin e pozicionit nga vertikale ne horizontale, në varësi të disponimit.

KEMI DISA UDHËZIME PËR TË BËRË SA MË TË KËNDSHËM QËNDRIMIN TUAJ NË GOLD CLASS:

  • Mos lini sende me vlerë në gardërobë, pasi ne nuk mbajmë përgjegjësi për sendet e humbura.
  • Për të përjetuar plotësisht trajtimin Gold Class dhe atmosferën e këndshme, dhe për të zgjedhur me qetësi pjatën nga lista jonë e menusë dhe për të parë pjesën tjetër të ofertave tona, ju rekomandojmë të arrini të paktën gjysmë ore para fillimit të shfaqjes së filmit.
  • Stafi ynë do t’ju shërbejë menynë para fillimit të filmit (gjatë trailerave të filmit) ose nëse dëshironi gjatë vetë filmit. .
  • Porositë shtesë të të gjitha produkteve nga oferta jonë e pasur janë gjithashtu të mundshme gjatë kohëzgjatjes së filmit dhe tarifohen veçmas.
  • Porositë mund të bëhen në concierge, ku punonjësit tanë janë në dispozicionin tuaj.

GOLD CLASS EKSPERIENCA

  • TVSH nga 18% është përfshirë në çmim
  • Rezervimi i biletave për Gold Class nuk është i mundur dhe as grumbullimi i pikëve STAR Membership.
  • Ju lutemi numëroni menjëherë shumën e parave të kthyera dhe kontrolloni orën e fillimit të shfaqjes dhe sallën Nuk pranojmë asnjë ankesë të mëvonshme.
  • CineStar rezervon të drejtën e ndryshimit të çmimit.

Mënyra e pagesës në arkë: para të gatshme dhe kartelë bankare; mundesi pagese online me kartel bankare.

2D RealD U 3D
Çmimi i biletës për filma deri në 120 min €5.30 €6.40
Çmimi i biletës ër filma më të gjatë se 120 min €6.30 €7.40
Parapremierë €6.30 €7.40

Gold Class darkë & shërbimet
*Përfshirë pijen e mirëseardhjes e cila ju pret në sallën
€12.70 €12.70

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.