CINEMA BAR

Kinema bari ynë me një dizajn unik do t'ju befasoj!

Në Cinema Barin tonë mund të porositni kafe të shijshme dhe aromatike në çdo kohë të ditës, ndërsa ju rekomandojmë edhe pjesën tjeter të ofertës. Do të gjeni shumë ngjyra dhe shije të ndryshme në kokteje interesante si dhe lëngje të shtrydhura të freskëta.

Mund të shijoni Cinema Barin para ose pas filmit apo mund të vini për kafe pavarësisht filmit. Cinema Bari është një nga arsyet pse CineStar Prishtina nuk është kinema klasike por edhe kinema destinimi duke ofruar një përvojë më të pasur dhe më thelbësore në kinema.

Orari i punës i Cinema Barit: në përputhje me orarin e punës e kinemasë.

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.