REALD ULTIMATE 3D

3D - AQ REAL SA QË ËSHTË JO REAL!

RealD Ultimate 3D është një gjeneratë e re argëtimi me imazhe të qarta, të qarta dhe ultra-realiste që janë aq reale sa ndiheni sikur keni hyrë në një film. RealD Ultimate 3D shton thellësi që ju vendos drejt në ngjarje, pavarësisht nëse jeni duke nisur një udhëtim në një tokë të pazbuluar ose duke shmangur objektet që fluturojnë jashtë ekranit të kinemasë.

RealD Ultimate 3D është 100% teknologji dixhitale, kështu që ju sjell çdo herë një përvojë mahnitëse realiste dhe plotësisht zhytëse. Dhe, ndryshe nga syzet e mëparshme jo shumë të bukura, syzet RealD Ultimate 3D duken si syze dielli, janë të riciklueshme dhe janë të dizajnuara për t’iu përshtatur të gjithë shikuesve dhe për t’u mbajtur lehtësisht mbi syze me dioptri.

Mos shikoni vetëm një film, por përjetoni një dimension krejtësisht të ri argëtimi me teknologjinë RealD Ultimate 3D.

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.