GAMING SALLA

Salla 3, 182 ulëse

GAMING SALLA PARAQET NJË SALLË KINEMAJE-GAMING UNIKE MULTIFUNKSIONALE QË SHNDËRROHET LEHTË NGA NJË MAGJI FILMI NË NJË GAMING ARENË TË MADHE.

Salla është e dekoruar në një stil të njohur lojërash, dhe teknologjia moderne në sallë mundëson shndërrimin e sallës së kinemasë në një fushë beteje lojrash me theks në përvojën e lojës në një ekran të madh, tingullin surround superior dhe rrjetin më të shpejtë. Kapaciteti i sallës është 182 vende me 10 ulëse shtesë për lojëra. Të gjitha ulëset në sallë janë prej lëkure, dhe rreshti VIP mundëson lidhjen e lehtë të konzollave dhe kontrollorëve. Gaming Salla mund të rezervohet për gaming evente dhe gara, si dhe mund ta bën rezervim privat të sallës për ty dhe ekipin tënd.

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.