SHIJONI NJË DITËLINDJE PLOTËSISHT COOL ME FILM, POPCORN DHE SHOKËT - ZGJIDH DITËLINDJEN TËNDE!

FESTA E DITËLINDJES REGULAR

ZBULO MË SHUMË

DITËLINDJA GOLD CLASS

ZBULO MË SHUMË

FESTA E DITËLINDJES PËRFSHINË:

Pako e ditëlindjes Regullar – biletë për film dhe meny të ditëlindjes (mini, cool apo Movie meny).

CineStar i dhuron festuesit një dhuratë surprize!

Ftesat janë të përfshira në çmim!

Shijo edhe më shumë ditëlindjen në dhomën private të ditëlindjes me torte, PS5, karaoke dhe më shumë!

ÇMIMI I PAKOS SË DITËLINDJES PËR 1 PERSON:

MINI PAKO 2D 3D
 • BILETË FILMI
 • POPCORN I VOGËL
 • PIJE E VOGËL
 • ÇOKOLLATË
6,90 € 7,50 €
COOL PAKO 2D 3D
 • BILETË FILMI
 • POPCORN MESATAR
 • PIJE MESATARE
 • ÇOKOLLATË
7,70 € 8,30 €
PAKO MOVIE 2D 3D
 • BILETË FILMI
 • POPCORN MESATAR
 • PIJE MESATARE
 • GOTË ME LODËR
8,70 € 9,30 €

  KONTAKTET

  INFORMACION PËR FESTA E DITËLINDJES

  ORGANIZO FESTËN E DITËLINDJES NË DHOMËN E DITËLINDJES!

  Nëse dëshironi një tortë ditëlindjeje dhe argëtim shtesë për të gjithë të ftuarit, atëherë dhoma e ditëlindjes është zgjedhja ideale si shtesë në pakon e ditëlindjes! Organizimi është i mundur para ose pas filmit, në varësi të disponueshmërisë – prandaj nxitoni!

  Në dispozicion kemi dy dhoma për ditëlindje. Njëra me 16 ulëse dhe tjetra me 24 ulëse.

  PARTY ROOM
  Përmbanë 1 x Ledo torte për ditëlindje
  servimi i tortës
  aksesorë për servimin e tortës
  kurora për festuesin e ditëlindjes
  lojëra në konsolin PS5
  (vetëm për shërbimin në dhomën e ditëlindjes 1h)
  ambienti i dekoruar me ballona
  disko topi dhe mix muzikë
  karaoke dhe lojëra tavoline
  3 x Popcorn 2GO
  Çmimi
  • 40 € / 30 min
  • 55 € / 1h

  SHTESAT NË DHOMËN E DITËLINDJES:

  • Torte shtesë për ditëlindje dhe aksesore 15 €
  • Shërbimi i animatorit profesionist për 1 orë në dhomën e ditëlindjes 50 €, Shërbimi facepainting 40 €

  SHËNIME:

  • Festimi në sallën e ditëlindjes mund të organizohet para ose pas filmit, nëse termini i dëshiruar është i disponueshëm
  • Festimi i ditëlindjes është i mundur vetëm me paketën bazë të ditëlindjes
  • Festimi në sallën e ditëlindjes konfirmohet nga Shërbimi i Klientit, nëse termini i dëshiruar është i disponueshëm.
  • Në rast të porosive shtesë të pijeve gjatë festës në dhomën e ditëlindjes, ofrojmë çmim special nga – 2,00 € (Coca-Cola 0,5L, Fanta 0,5L, Sprite 0,5L, Coca-Cola Zero 0,5L, Cappy 0,4L dhe Schweppes 0,5L)
  • Për angazhimin e animatorit profesionist, duhet të theksohet në kërkesën e ditëlindjes. Kërkesat për animatorët pranohen më së voni 4 ditë para festës së ditëlindjes.
  • Punonjësi i CineStar-it është i pranishëm në festën, por shoqërimi i një të rriturit është i obligueshëm, pasi që punonjësi nuk mund të jetë përgjegjës për fëmijët.
  • Disponojmë me dy dhoma të ditëlindjes. Njëra me 16 vende dhe tjetra me 24 vende.
  • Pagesa bëhet në arkën e kinemasë pas festës dhe pagesa mund të bëhet me para të gatshme si dhe me kartela debiti dhe krediti. Nuk mund të grumbulloni pika të antarsimit për festën e ditëlindjes

  FESTA SUPER PRIVATE GOLD CLASS PËR TY DHE SHOQËRINË TËNDE – DITËLINDJA QË DO TË FLITET!

  Dëshiron një festë private pa vizitorë të tjerë në sallë? Atëherë festa e ditëlindjes Premium në Gold Class është zgjedhja për ty!

  Shfaqje private për grupin e shoqërisë tënde! Biletë dhe meny ditëlindjeje për secilin.

  Përfshihet dhoma e ditëlindjes pas filmit dhe torte me aksesoret dhe servimin.

  Muffins and pjekurina me kripë për çdo fëmijë!

  Ditëlindja Gold Class është një argëtim i vërtet! Kemi PS5 konsole, karaoke, lojëra tavoline dhe tjera.

  DITËLINDJA PREMIUM GOLD CLASS
  PAKO PËR DITËLINDJE shfaqje private
  biletë për filmin e përzgjedhur nga ana Juaj
  meny për ditëlindje (popcorn, pije + çokolladë)
  ftesa për të gjithë të ftuarit
  dhurata për festuesin e ditëlindjes
  2. DHOMA PËR DITËLINDJE 1h 1 x Ledo torte për ditëlindje
  muffins dhe pjekurina me djathë për çdo fëmijë
  servimi i tortës
  aksesorë për servimin e tortës
  kurora për festuesin
  luajtja e lojërave në konsolin PS
  karaoke dhe lojëra tavoline
  3 x Popcorn 2GO
  disco topi dhe dhoma e ditëlindjes e dekoruar me ballona
  Çmimi
  • 19 € / për person
  • Festimi është i mundur vetëm në fundjavë për minimum 11 fëmijë.
  • Festimi i ditëlindjes në Gold Class mund të organizohet vetëm në fundjavë në terminin e mëngjesit me me fillimin e shfaqjes në ora: 10:00, 11:15, 13:00, 13:45 dhe 15:00.

  SHËNIME:

  • Kërkesa për organizimin e festës së ditëlindjes duhet të plotësohet jo më vonë se 7 ditë pune para shfaqjes.
  • Numri minimal i personave për të organizuar një festë të ditëlindjes premium Gold Class është 11.
  • Numri i vendeve në një dhomë për ditëlindje është 16, dhe në tjetrin 24 vende.
  • Për shërbimin e animatorit profesionist, është e nevojshme të theksohet në kërkesën për ditëlindje. Kërkesat për animatorë pranohen jo më vonë se pesë ditë para festës së ditëlindjes
  • Punonjësi i CineStar-it është i pranishëm në festën, por shoqërimi i një të rriturit është i obligueshëm, pasi që punonjësi nuk mund të jetë përgjegjës për fëmijët
  • Pagesa bëhet në arkën e kinemasë pas festës dhe pagesa mund të bëhet me para të gatshme si dhe me kartela debiti dhe krediti. Nuk mund të grumbulloni pika të antarsimit për festën e ditëlindjes
  • Pagesa nuk mund te realizohet me kartelat CineStar.

   KONTAKTET

   INFORMACION PËR FESTA E DITËLINDJES

   Rruga Fehmi Agani 79/8

   10 000 Prishtinë, Kosovo

   GET DIRECTIONS

   CINESTAR NË RAJON

   28 lokacine
   28,000 ulëse
   4.5 milion bileta të shitura
   5 kinema me pesë yje

    

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.