LISTA E ÇMIMEVE TË BILETAVE

Kohëzgjatja e filmit deri në 120 minuta
2D RealD U 3D
E hëne – E diel deri në 17:00h 4,00 € 4,60 €
E hëne – E enjte nga 17:00h 4,00 € 4,60 €
E premte – E diel nga 17:00h 4,30 € 4,90 €
CineMarte (përveç festave zyrtare) 3,20 € 3,80 €
Parapremierë 4,70 € 5,30 €
Studenti (e hëne– e enjte) 3,20 € 3,80 €
Pensionisti (e hëne – e marte) 3,20 € 3,80 €
CineScool – shfaqje shkollore (e hëne-e premte nga 9:00h deri 14:00h) 3,20 € 3,80 €
Mini Mornings (e shtune-e diel nga 11:00h deri 11:59h) 3,20 € 3,80 €
Pako familjare për 3 ose më shumë persona(e shtune-e diel nga 12:00h deri 16:59h) Çmimi për person
 • vlen për grupe nga 3 apo më shumë persona të cilët përfshijnë të paktën një fëmijë më të vogël se 14 vjeç dhe një të rritur
 • blerja është e mundur vetëm në arkën e kinemasë
 • duhet të kërkohet në arkën e kinemasë
3,20 € 3,80 €

KOSTO SHTESË NË BILETA TË FILMIT

2D RealD U 3D
Filma më të gjatë se 120 minutes 0,40 € 0,40 €
Filma më të gjatë se 140 minutes 0,90 € 0,90 €
eXtreme 0,60 € 0,60 €
4DX 3,80 € 3,80 €
Ultimate Powered by Dolby Atmos 0,60 € 0,60 €
ScreenX 3,20 € 3,20 €
LoveBox Ulëse 0,80 € 0,80 €
VIP RELAX 0,80 € 0,80 €
VIP PREMIUM Ulëse 1,00 € 1,00 €
ROYAL BEDS Ulëse 0,30 € 0,30 €
Syzët RealD U 3D (paguhet vetëm në arkë) - 0,50 €

SPEKTAKËL

2D RealD U 3D
Opera, balet dhe koncerte të muzikës klasike 8,50 € -
Koncerte, ekspozita dhe evente tjera 5,90 € -
Premium Live 10,00 € -
 • Për shfaqjet e realizuara në ditë festash, aplikohen çmimet e biletave të fundjavës
 • Çmimi i biletës përfshin TVSH-në (18%).
 • Deri në 17:00h i referohen shfaqjeve që fillojnë deri në orën 16:59, dhe nga 17:00h i referohen shfaqjeve që fillojnë nga 17:00h.
 • Të gjitha kostot shtesë të biletave paguhen përveç çmimeve bazë dhe të zbritura të biletave, sipas listës zyrtare të çmimeve të biletave.
 • për biletat e blera online (përmes faqes së internetit apo aplikacionit), ka një kosto e transakcionit online për çdo biletë të blerë. Kostoja online është 0.15 € me TVSH (0.13€ neto) pavarësisht çmimit të biletës. Gjatë blerjes së biletës online , çmimi shfaqet si shuma e çmimit të biletës dhe kosto e transakcionit online. Kosto online paguhet për çdo biletë, jo për transakcion. Tarifa online aplikohet për të gjitha transaksionet online.
 • Kostoja shtesë për kohëzgjatjen e filmit nuk vlen për shfaqjet shkollore, ditëlindjet dhe matineat (mini mornings).
 • Pakot e biletave CineMarte, Mini Mornings dhe Pako Familjare nuk janë të vlefshme për parapremiera, spektakle, ditëlindje dhe shfaqje të organizuara.
 • Bileta Studenti nuk është e vlefshme për Mini Mornings, parapremiera, ditëlindje dhe shfaqje të organizuara.
 • CineStar rezervon të drejtën për të ndryshuar çmimin.
 • Ju lutemi numëroni menjëherë shumën e parave të kthyera dhe kontrolloni orën e fillimit të shfaqjes dhe sallën. Nuk pranojmë ankesa të mëvonshme.

Mënyrat e pagesës në arkë: para të gatshme dhe kredit kartelë; Pagesa online është e mundur me kredit kartelë.

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.