TRÈS CHIC

PËRVOJE NJË TOP FILM ME NJË TOP EVENT GOLD CLASS

Filmi është gjithmonë ylli ynë, por më të mirët meritojnë diçka më shumë, një mbrëmje në ambientin luksoz Très Chic të Gold Class, me pije dhe darkë, një event ekskluziv me kapacitet të kufizuar dhe dhurata nga partnerët tanë. Bëhuni Très Chic dhe ndiqni njoftimet tona sepse biletat po shiten shpejt…

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.