STARS MEMBERSHIP

FILMAT JANË MË TË MIRË ME SHPËRBLIME

Bashkojuni Stars Membershipit falas dhe fitoni më shumë!

STARS MEMBERSHIP ka opsion për çdo adhurues të filmit. Bashkohuni tani, fitoni dhuratën tuaj të mirëseardhjes dhe zbuloni përvojën e një bote të re të kinemasë; blini bileta, ushqime dhe pije për të mbledhur star pika, të cilat mund të shkëmbehen në dyqanin tonë të kuponave për kupona të ndryshëm. Regjistrohu online dhe përdor anëtarësimin tënd përmes web faqes tonë dhe në lëvizje, përmes aplikacionit tonë mobil iCineStar.

Përditësoni anëtarësimin tuaj duke shikuar filma dhe duke mbledhur 200 pikë – hapni botën e përfitimeve të jashtëzakonshme të ofruara nga STARS CLUB PLUS MEMBERSHIP.

Përshëndet universin tënd të shpërblimeve yjore dhe shijo ofertat dhe zbritjet speciale, në anëtarësimet Stars Club dhe Stars Club PLUS membership.

LISTA E PËRFITIMEVE

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.