BUSINESS & MOVIES

SHFAQJE BIZNESI

Jepuni punonjësve tuaj, partnerëve të biznesit ose kolegëve tuaj një përvojë të paharrueshme në kinema – organizoni një shfaqje private të një filmi sipas zgjedhjes suaj. Në një mënyrë shumë të thjeshtë dhe të volitshme, kënaqini të ftuarit tuaj dhe dhurojini një eksperiencë të “tapetit kuq” që nuk do ta harrojnë kurrë! Zgjidhni filmin e përsosur për mysafirët tuaj, zgjidhni filmin më të fundit, filmin artistik ose dokumentarin dhe trajtojini ata me popcorn, nachos dhe pijet e ndryshme. Nëse dëshironi t’i impresiononi vërtet mysafirët tuaj me një ngjarje që ata do ta mbajnë mend, trajtojini ata me një shfaqje ekskluzive të kinemasë. Organizoni një shfaqje paraprake të filmit dhe lejoni që mysafirët tuaj ta shohin filmin përpara datës zyrtare të publikimit. Zgjedhja perfekte kur doni t’i ofroni të gjithëve trajtim VIP!

Çmimi i projeksionit të Biznesit bazohet në numrin total të vendeve në sallë. Salla caktohet sipas numrit të personave që do të ndjekin shfaqjen.

Projeksioni i biznesit mund të organizohet në sallat RREGULLAR dhe në sallat PREMIUM Gold Class.

Çmimi i projeksionit të Biznesit bazohet në numrin total të vendeve në sallë, dhe salla ndahet sipas numrit të personave që do të marrin pjesë në shfaqje. Çmimi total i shfaqjeve të Biznesit varet nga madhësia e sallës dhe nga dita dhe ora e shfaqjes.

SHËNIME

Nuk është e mundur të sigurohet një çmim më i volitshëm biletash për parapremiera, shfaqjet speciale dhe për javën e parë të shfaqjes së filmit – për të gjitha shikimet e planifikuara pas orës 17:00.

Pagesa nuk mund të bëhet me kuponët e CineStar, kartat e dhuratave dhe kartat e Stars Club.

Nuk është e mundur të organizohet një shfaqje biznesi në ditën e shfaqjes pa njoftim paraprak.

Të gjitha çmimet kanë të përfshirë TVSH.

Të gjitha shtesat i shtohen çmimit bazë.

ÇMIMET

CINESTAR PRISHTINA 2D
Madhësia e grupit Deri në orën 17:00 Pas orës 17:00
E Hëne-E enjte E Premte-E Diele (+festat)
20 – 50 persona 3,20 € 3,80 € 4,10 €
51 – 200 persona 3,20 € 3,60 € 3,90 €
201 – 1000 persona 3,20 € 3,40 € 3,70 €
1001 dhe më shumë 3,00 € 3,20 € 3,50 €

KOSTO SHTESE

Për filma me kohëzgjatje prej 120 minutash e më shumë 0,40 €
Për filma me kohëzgjatje prej 140 minutash e më shumë 0,90 €
Ultimate by Dolby Atmos 0,60 €
ScreenX 3,20 €
RealD U 3D 0,60 €
4DX 3,80 €
Syzët RealD U 3D (paguhet vetëm në arkë) 0,50 €

Shfaqjet e biznesit, si dhe ideja juaj për t’i trajtuar të ftuarit me një film, do të shkëlqejë më shumë me markën dixhitale në CineStar ose me një pije në bar. Mundësitë për brendin tuaj janë të shumta, nga disa sipërfaqe dixhitale deri tek ekrani më i madh LED, dhe një mundësi shtesë është transmetimi i brendit tuaj (imazheve statike) dhe reklamave tuaja përpara projeksionit aktual në sallë.

FORMATE PREMIUM

Zgjidhni formate të veçanta për t’i bërë më shumë përshtypje mysafirëve tuaj:

Gold Class – sinonim i luksit absolut të kinemasë

Përjetoni kinematë në një mënyrë elegante sepse Gold Class është një ndërthurje e kinemasë, restorantit dhe bar-lounge.

Në lokalin e ri do të ndiheni sikur jeni Brenda filmit dhe dizajni i ri, i denjë dhe elegant i sallës i jep magji shtesë mbledhjes. Zgjidhni darkën dhe pijet kurse gjithçka tjetër na lini neve.

4DX – një përvojë absolute e kinemasë që përfshin të gjitha shqisat tuaja!

Me teknologjitë më të mira, ulëset lëvizëse 4DX janë të pajisura me tre lëvizje bazë – të cilat mund të bëjnë një numër të pafund kombinimesh të mundshme për të simuluar aktivitete si fluturimi ose ngasja. Ekipi i aftë i redaktorëve 4DX janë ekspertë në maksimizimin e ndjenjës së përfshirjes në çdo film, pa i shtyrë kufijtë e rehatisë. Së bashku me lëvizjen, efektet mjedisore të tilla si stuhi ose një erë e lehtë do të intensifikojnë më tej përvojën tuaj të kinemasë.

GOLD CLASS

Për më shumë informacion ose për të bërë rezervim, ju lutem dërgoni email në info.ks@cinestarcinemas.eu.

SALLA ME QIRA

Edukim, punëtori ose seminare – është praktike kur njohuritë prezantohen në kinema sepse përmbajtja juaj meriton një vend në ekranin e madh! Zgjidhni një sallë dhe ftoni punonjësit ose partnerët në hapësirat tona frymëzuese për një konferencë, prezantim ose për gaming dhe gara e-sports.

Jepuni punonjësve, partnerëve të biznesit ose kolegëve tuaj një përvojë të shkëlqyer filmi për t’u mbajtur mend.

Kinemaja CineStar ka gjithçka që ju nevojitet për një event perfekt – ulëse të rehatshme, salla të madhësive të ndryshme dhe pajisjet më moderne të kinemasë dhe zërimit. Kinematë janë të pajisura me teknologjinë më të mirë dixhitale dhe u ofrojnë shikuesve kënaqësinë e vërtetë të shikimit të një filmi në ekranet nga muri në mur, me sistemet e zërit Dolby Digital 5.1 dhe Dolby Digital 7.1 Surround EX.

Ofrojmë parkim falas për të gjithë vizitorët.

  KONTAKTET

  FILMI INFO

  Rruga Fehmi Agani 79/8

  10 000 Prishtinë, Kosovo

  GET DIRECTIONS

  CINESTAR NË RAJON

  28 lokacine
  28,000 ulëse
  4.5 milion bileta të shitura
  5 kinema me pesë yje

   

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.