SHFAQJE SHKOLLORE

NXËNËS DHE MËSIMDHËNËS – KNAQUNI NË KINEMAT CINESTAR ME BILETA DHE MENY ME ZBRITJE PËR STUDENTËT, DHE BILETA DHE POPCORN FALAS PËR MËSIMDHËNËSIT!

Vizita në CineStar është një kombinim i mrekullueshëm i argëtimit dhe arsimit. Shijoni magjinë e kinemasë dhe në mënyrë unike prezantoni nxënësve temat e afërta dhe interesante.

CINESCOOL DAY

CineStar ofron mundësinë për të organizuar shfaqje filmash sipas dëshirës tuaj jashtë orarit të punës! Zgjidhni kohën dhe datën e preferuar, nga E HËNE deri TË PREMTËN , nga 9:00h deri 14:00h – plotëso KËRKESËN ONLINE dhe do të pranoni konfirmimin nga kinemaja!

Për organizimin e shfaqjes shkollore, duhet që të janë minimum 20 nxënës, dhe çmimi i biletës së kinemasë 2D për një nxënës është 3,20 €.

Kontakti – për informata më të hollësishme na kontaktoni përmes e-mailit: shkollore@cinestarcinemas.eu.

048/950 024

Numri i kontaktit për informacion mbi shfaqjet e shkollave. Në dispozicion: 10-17h.

OFERTA SPECIALE

Biletë falas dhe popcorn për udhëheqësin e grupit.

Kompletoni vizitën Tuaj në kinema duke zgjedhur një nga menytë shkollore që kemi përgatitur për ju me çmime të ulëta!

MENY

MENY SHKOLLORE E VOGËL
Popcorn i vogël + pije e gazuar 0.3L (Coca-Cola, Fanta, Sprite e mbushur) ose ujë natyral Jana 0.5L 2,50 €
MENY SHKOLLORE MESATARE
Popcorn mesatar + pije e gazuar 0,5L (Coca-Cola, Fanta, Sprite e mbushur) ose ujë Jana 0.5L 3,50 €
MOVIE MENY SHKOLLORE
Popcorn-filmi mesatar + pije e gazuar filmi 0.5L (Coca-Cola, Fanta, Sprite e mbushur) ose uje Jana 0.5L + lodër 4,50 €

SHËNIME TË RËNDËSISHME

 • Shfaqje shkollore nuk mund të organizohet për filma parapremiere – para datës zyrtare të publikimit të tyre
 • Formulari i kërkesës online duhet të plotësohet të paktën 5 ditë pune para datës së dëshiruar të shfaqjes
 • Kosto shtesë për filmat 3D është 0,60 € për biletë dhe kosto për syzët 3D është 0,50 €.
 • Kosto shtesë për projeksionet 4DX është 3,80 € për biletë.

  KONTAKTET

  FILMI INFO

  Rruga Fehmi Agani 79/8

  10 000 Prishtinë, Kosovo

  GET DIRECTIONS

  CINESTAR NË RAJON

  28 lokacine
  28,000 ulëse
  4.5 milion bileta të shitura
  5 kinema me pesë yje

   

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.