SPEKTAKËL

KEMI KËNAQËSINË T’JU FTOJMË QË T’JU BASHKONI SEZONIT MË TË FUNDIT ROYAL OPERA HOUSE NË CINESTAR MEGAPLEX PRISHTINA MALL.

Jemi krenarë sepse jemi pjesë e një transmetimi unik satelitor nga Londra dhe përveç sezonit të ri interesant të Royal Opera House, do të përpiqemi të bëjmë më të mirën që të kënaqim shumë njerëz me koncerte pop/rock në ekranin e madh!

Siguroni vendin tuaj në kohë!

SHFAQJE TË ORGANIZUARA

A po mendoni se si të kënaqni njerëzit tuaj të dashur dhe të rëndësishëm, familjen, miqtë ose partnerët tuaj të biznesit?

Jepu atyre bileta për disa nga shfaqjet më të mira të operës ose baletit në botë, bëjini një udhëtim nëpër botë nga kolltukët më të rehatshëm të CineStar!

ORARI I PUNËS

ARKAT

FILLIMI I ORARIT TË PUNËS – çdo ditë gjysmë ore para fillimit të shfaqjes së parë

PËRFUNDIMI I ORARIT TË PUNËS – çdo ditë gjysmë ore pas fillimit të shfaqjes së fundit

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.