MINI MORNINGS

Mini Mornings janë shfaqjet që zhvillohen çdo të shtunë dhe të dielë në mëngjes për të gjithë filmat nga ora 11:00 deri në orën 11:59, plus çdo ditë gjatë festave të shkollës dhe ato publike. Mini Mornings siguron argëtim në kinema për të gjithë familjen.

  • nga ora 11:00 deri në 11:59
  • çmimi për filmat 2D: 3,20 €

Përveç filmave, çmimi i biletës së kinemasë përshtatet për më të rinjtë (çmimi bazë i biletës i nënshtrohet kostos shtesë sipas çmimores zyrtare).

OFERTË SPECIALE – Çdo fëmijë fiton popcorn të vogël me kripë. Vlen vetëm me biletat e blera për Mini Mornings. Vlen nga data 10.06.2023 deri në përfundim të stokut. Nëse bileta për Mini Mornings është blerë online ju lutemi paraqituni me biletën në concesion për të marrë popcornin.

* Çmimi për Mini Mornings nuk është i vlefshëm nëse është parapremierë.

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.