ORGANIZO FESTËN E DITËLINDJES NË DHOMËN E DITËLINDJEVE!

Në dispozicion kemi dy dhoma për ditëlindje. Njëra me 16 ulëse ndërsa tjetra me 24 ulëse.

Në secilën nga Dhomat e Ditëlindjes fëmijët mund të argëtohen duke luajtur lojëra me Play Station. Por megjithatë kemi edhe karaoke dhe lojëra tavoline si dhe mundësinë e angazhimit të animatorit profesionist.

Të gjitha në një vend për festën më të mirë të ditëlindjes!

Nëse dëshironi një tortë ditëlindjeje dhe argëtim shtesë për të gjithë të ftuarit, atëherë dhoma e ditëlindjes është zgjedhja ideale si shtesë në pakon e ditëlindjes! Organizimi është i mundur para ose pas filmit, në varësi të disponueshmërisë – prandaj nxitoni!

Në dispozicion kemi dy dhoma për ditëlindje. Njëra me 16 ulëse dhe tjetra me 24 ulëse.

DHOMA E DITËLINDJES
Përmbanë 1 x Ledo torte për ditëlindje
servimi i tortës
aksesorë për servimin e tortës
kurora për festuesin e ditëlindjes
lojëra në konsolin PS5
(vetëm për shërbimin në dhomën e ditëlindjes 1h)
ambienti i dekoruar me ballona
disko topi dhe mix muzikë
karaoke dhe lojëra tavoline
3 x Popcorn 2GO
Çmimi
 • 40 € / 30 min
 • 55 € / 1h

SHTESAT NË DHOMËN E DITËLINDJES:

 • Torte shtesë për ditëlindje dhe aksesore 15 €
 • Shërbimi i animatorit profesionist për 1 orë në dhomën e ditëlindjes 50 €, Shërbimi facepainting 40 €

SHTESAT NË DHOMËN E DITËLINDJES:

 • Festimi në sallën e ditëlindjes mund të organizohet para ose pas filmit, nëse termini i dëshiruar është i disponueshëm
 • Festimi i ditëlindjes është i mundur vetëm me paketën bazë të ditëlindjes
 • Festimi në sallën e ditëlindjes konfirmohet nga Shërbimi i Klientit, nëse termini i dëshiruar është i disponueshëm.
 • Në rast të porosive shtesë të pijeve gjatë festës në dhomën e ditëlindjes, ofrojmë çmim special nga – 2,00 € (Coca-Cola 0,5L, Fanta 0,5L, Sprite 0,5L, Coca-Cola Zero 0,5L, Cappy 0,4L dhe Schweppes 0,5L)
 • Për angazhimin e animatorit profesionist, duhet të theksohet në kërkesën e ditëlindjes. Kërkesat për animatorët pranohen më së voni 4 ditë para festës së ditëlindjes.
 • Punonjësi i CineStar-it është i pranishëm në festën, por shoqërimi i një të rriturit është i obligueshëm, pasi që punonjësi nuk mund të jetë përgjegjës për fëmijët.
 • Disponojmë me dy dhoma të ditëlindjes. Njëra me 16 vende dhe tjetra me 24 vende.
 • Pagesa bëhet në arkën e kinemasë pas festës dhe pagesa mund të bëhet me para të gatshme si dhe me kartela debiti dhe krediti. Nuk mund të grumbulloni pika të antarsimit për festën e ditëlindjes

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.