GOLD CLASS KUPON

GOLD CLASS KUPON

DHURATA ME STIL

Kërkoni dhuratë ideale për të gjitha rastet? Bëni të lumtur të dashurit Tuaj, miqtë apo partnerët e biznesit me këtë dhuratë unike. Dhuroni argëtimin më të mirë në kinemanë luksoze Gold Class!

GOLD CLASS KUPON

36,00 €

GOLD CLASS KUPON DHURATA PËRFSHINË:

Kupon mund të blihet në arkën e kinemasë. Lëshimi dhe shfrytëzimi i kuponit të dhuratave Gold Class i nënshtrohet Kushteve dhe Rregullave të Përgjithshme të Kuponëve Dhuratë. Për çdo pyetje, na kontaktoni përmes e-mail adresës info.ks@cinestarcinemas.eu

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.