RRETH NESH

Blitz-CineStar u themelua në vitin 2003 si një investim i përbashkët i ekspozuesit më të madh gjerman të kinemasë, kompanisë Kieft & Kieft dhe distributorit të filmave dhe videove Blitz, distributori kryesor i filmave në Kroaci dhe vendet e ish-Jugosllavisë, e cila hapi kinemane parën dhe më të madhen në Kroaci në të njëjtin vit – CineStar Zagreb, dhe me kalimin e viteve ka zgjeruar operacionet e saj si në Kroaci ashtu edhe në rajon në Bosnje dhe Hercegovinë dhe Serbi.

CINESTAR NË RAJON

  • 28 lokacine
  • 28,000 ulëse
  • 4.5 milion bileta të shitura
  • 5 kinema me pesë yje

SOT

Sot, grupi CineStar në rajon (Kosovë, Kroaci, Serbi, Bosnjë dhe Hercegovinë) përfshin 28 kinema multiplekse, 182 salla kinemaje dhe rreth 28,000 vende, që me shitjet e prej gati 4.5 milionë bileta në vit e bën CineStar më të madhin dhe më të suksesshëm në rajon. Përveç kësaj, ajo renditet ndër operatorët më të mirë të kinemasë në botë për faktin se sallat janë të pajisura me teknologjitë më moderne në përputhje me tendencat dhe standardet më të fundit botërore, si dhe fakti që CineStar i ofroi audiencës ekskluzivisht formatet më superiore të kinemasë IMAX, 4DX, GOLD CLASS, ULTIMATE BY DOLBY ATMOS dhe në kinemanë e saj prezantoi teknologjinë dixhitale 3D, sallat eXtreme, zërin Auro 11.1 3D, teknologjinë 4K. Multiplekset CineStar janë kinema plotësisht të dixhitalizuara ku takohen teknologjia më moderne e kinemasë dhe dizajni i brendshëm.

HISTORIA

Grupi CineStar daton në vitin 1948, kur kompania Kieft & Kieft Filmtheater GmbH hapi kinemanë e saj të parë klasike në Lübeck, Gjermani. Pas më shumë se katër dekadash punë, në vitin 1993 ata hapën kinemanë e tyre të parë multipleks CineStar në Gjermani dhe filluan të zgjerohen në të gjithë Evropën. Kompania dikur e vogël familjare Kieft & Kieft është sot pjesë e Grupit CineStar – me më shumë se 100 multiplekse në disa vende evropiane.

VIZIONI YNE...

Të jetë zinxhiri më i mirë dhe më i madh i kinemasë në rajon, i cili do të jetë standardi dhe masa e cilësisë dhe profesionalizmit në të gjitha segmentet e biznesit – zgjedhja e parë për kinemanë për vizitorët, një punëdhënës i dëshirueshëm për punonjësit, një partner i besueshëm për subjektet e biznesit dhe një kompani me përgjegjësi shoqërore.

MISIONI YNE

Për t’i ofruar çdo vizitori vlerën më të mirë për paranë përmes shërbimit dhe kënaqësisë superiore, si dhe për t’i ofruar gjithmonë përzgjedhjen më të mirë dhe më të madhe të filmave, në teatrot më të mirë teknologjikisht dhe ulëset më të rehatshme, gjithmonë një cilësi konstante e një kinemaje me pesë yje. Vlerat mbi të cilat ne bazojmë suksesin tonë afatgjatë janë cilësia, shërbimi, besimi, inovacioni dhe kuptimi i nevojave të vizitorëve tanë.

ÇMIMET

Blitz-CineStar krijon dhe zhvillon vazhdimisht markën CineStar me cilësi të lartë: në 2008, 2010, 2011, 2015, 2017 dhe 2018, CineStar mori titullin Superbrands, dhe në 2016 Superbrands Exclusive, që konfirmon edhe një herë përsosmërinë e saj. Marka CineStar është zgjedhur nga konsumatorët në mesin e 30 markave më të mira me besim të lartë të konsumatorëve në vitin 2009; ndërsa në 2011, 2016 dhe 2018/2019 CineStar fiton çmimin Best Buy, dhe në 2018/2019 qytetarët kroatë vendosën kinematë CineStar në vendin e parë në kategorinë e argëtimit, me raportin më të mirë cilësi-çmim, dhe çmimin Best Buy MILLENNIALS 2018/ 2019/ për raportin më të mirë absolut çmim-cilësi (cilësia e përgjithshme e ofertës së filmit, cilësia e shërbimit në vetë kinematë, mirëdashja e stafit, cilësia e pajisjeve dhe rregullimi i sallave, komoditeti i ulëseve, cilësia e përgjithshme e imazhit dhe zërit, etj. Blitz-CineStar tregon filmat më të fundit nga studiot kryesore në botë dhe prezanton teknologjitë e reja dhe një ofertë që ofron përfitim dhe rritje të qëndrueshme. Aplikacioni iCineStar fitoi një pllakë argjendi në konkursin prestigjioz MasterCard Shopping Aplikacion Mobil për Kroacinë në vitin 2013. CineStar, me konceptin e tij unik të kinemasë dhe barit në CineStar 4DX™ në Qendrën tregtare të Splitit, dëshmoi edhe një herë se është një lider teknologjik dhe lider inovativ në industrinë e kinemasë në Evropë duke marrë çmimin prestigjioz ICTA EVROPA për ‘Kinemanë më të mirë të re’ në 2017.

Unioni Ndërkombëtar i Kinemave (UNIC) e shpalli Blitz-CineStar kinemanë më të mirë në Evropë në vitin 2019. Çmimi u dha në kongresin e CineEurope në Barcelonë me shpjegimin se është një kompani që ngriti nivelin në industri, arrin rritje të vazhdueshme, i ofron audiencës së tij përvojën më të mirë të mundshme të kinemasë, duke vendosur inovacionin e vazhdueshëm në plan të parë – kjo është arsyeja pse Blitz-CineStar është bërë një nga zinxhirët kryesorë dhe me rritje më të shpejtë të kinemasë në rajon dhe Evropë.

Ne i duam filmat… dhe kjo është arsyeja pse ne jemi një kinema me pesë yje.

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.