KONTAKTET DHE ORARI I PUNËS

BLITZ-CINESTAR LLC

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

ADRESA

CineStar Megaplex Prishtina Mall

M2 Magjistralja Prishtinë – Ferizaj, kilometri i 10-të, Graçanica, Prishtinë 10000

ORARI I PUNËS

Orari i punës i kinemasë është nga gjysëm ore para fillimit të shfaqjes së parë deri gjysëm ore pas filimit të shfaqjes së fundit e ditës.

INFORMATA TË PËRGJITHSHME

Për të gjitha pyetjet, paqartësitë, ankesat, sugjerimet dhe lëvdatat mos hezitoni të na kontaktoni në info.ks@cinestarcinemas.eu

DITËLINDJET

Të gjitha informacionet në lidhje me shërbimet e festës së ditëlindjeve në kinematë CineStar mund të gjenden në faqen e ditëlindjes së fëmijëve dhe për çdo pyetje shtesë, ju lutemi na dërgoni email në ditelindjet@cinestarcinemas.eu.

SHFAQJE SHKOLLORE

Të gjitha informacionet në lidhje me organizimin e shfaqjeve shkollore dhe miratimin e zbritjes grupore për shkollat i gjeni në faqen e shfaqjeve shkollore dhe për çdo pyetje shtesë na kontaktoni në e-mail shkollore@cinestarcinemas.eu

TRANSKACIONET ONLINE

Për të gjitha informacionet në lidhje me blerjet online ose çdo pyetje lidhur me transaksionet, ju lutemi kontaktoni në e-mail adresën: info.ks@cinestarcinemas.eu

PRIVATE GAMING DHE KINEMAJA IME PRIVATE

Për të gjitha informatat na kontaktoni në: info.ks@cinestarcinemas.eu

EVENTET, REZERVIMI I SALLËS DHE SHFAQJE BIZNESI PËR BIZNESET

Për të gjitha pyetjet në lidhje me organizimin e shfaqjeve për punonjësit, konferencat dhe çdo ngjarje, ju lutemi na kontaktoni në e-mail adresën: eventet.ks@cinestarcinemas.eu

TË DHËNAT PERSONALE DHE GDPR

Nëse keni ndonjë dyshim ose shqetësim në lidhje me përdorimin e të dhënave tuaja personale, fshirjen e të dhënave të futura në sistem, etj, mos hezitoni të na kontaktoni në dhenat.personale@cinestarcinemas.eu

BASHKËPUNIM PËR MARKETING

Nëse keni propozim ose pyetje në lidhje me bashkëpunimin për marketing me ne, na kontaktoni në e-mail: marketingu.ks@cinestarcinemas.eu

PRESS

e-mail kontaki për pyetjet e mediave: press.ks@cinestarcinemas.eu

FORMA E KONTAKTIT:

  Rruga Fehmi Agani 79/8

  10 000 Prishtinë, Kosovo

  GET DIRECTIONS

  CINESTAR NË RAJON

  28 lokacine
  28,000 ulëse
  4.5 milion bileta të shitura
  5 kinema me pesë yje

   

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.