CINELADY

Të nderuara CineLadies,

ndonjëherë është e nevojshme të bashkojmë forcat femërore, të thërrasim një shoqe, motër, nënë apo edhe të treja… dhe të shkojmë në CineLady!

Në shfaqjet e CineLady, ju mund të prisni një pije mirëseardhjeje, dhurata nga partnerët tanë për vizitorët më me fat dhe feel good filma që ne zgjedhim vetëm për ju!

Me CineLady, mbrëmja bëhet e paharrueshme dhe çdo vizitor shkon në shtëpi me buzëqeshje!

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.