ROYAL BEDS – ležajevi za dvoje

ROYAL BEDS

Ovi ležajevi za dvoje potpuna su ekskluziva u preuređenom CineStaru Split u Jokeru, te u CineStaru Zagreb Zapad u Z centru. Smješteni u VIP zoni u svakoj dvorani, izrađeni su od najfinije kože, s posebnim stolićima za odlaganje pića te bežičnim punjačem za mobitele, uz diskretno svjetlo lampi, osjećat ćete se baš kraljevski.

VIP RELAX SJEDALA

VIP RELAX SJEDALA

U CineStaru 4DX Mall of Split, Pula i Zagreb Zapad nalaze se specijalizirano dizajnirana VIP RELAX sjedala. VIP RELAX su poboljšana verzija dosadašnjih VIP sjedala, većih su dimenzija od klasičnih sjedala, naslon je pomičan, izvedena su u koži, a osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te oslonac za noge. U CineStaru Pula i Zagreb Zapad osim mjesta za odlaganje pića, VIP RELAX sjedala imaju i mali stolić te bežični punjač za mobitel. Uz nadoplatu dodatka.

LOVE BOX SJEDALA: Powered by Coca Cola

LOVE BOX SJEDALA: Powered by Coca Cola

Uz naša standardna sjedala, CineStar nudi i VIP sjedala - najbolja sjedala u dvorani. VIP sjedala pružaju dodatnu udobnost i veću dimenziju, izvedena su u koži, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić. Odlučite se za VIP sjedala i uživajte u filmu u još većoj udobnosti! Uz nadoplatu dodatka.

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.