MEGA HAPJE: BILETAT -50% ZBRITJE 2.-4.6.

Nga 2 – 4 qershor, kënaquni me ofertën 3-ditore: BILETAT -50% ZBRITJE!
Oferta vlen për të gjitha llojet e shfaqejeve, të gjitha sallat, të gjitha llojet e biletave dhe të gjitha llojet e shtesave përveq Gold Class.

Rruga Fehmi Agani 79/8

10 000 Prishtinë, Kosovo

GET DIRECTIONS

CINESTAR NË RAJON

28 lokacine
28,000 ulëse
4.5 milion bileta të shitura
5 kinema me pesë yje

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.